ONLINE CURSUSSEN FRANS BELGIE - ONLINE FRANS LEREN

GETUIGENISSEN - VERKLARINGEN VAN DE DEELNEMERS  1. Verklaringen over onze online cursussen Frans

 

Effectieve trainingsmethode

Progressie in mijn grammatica, mijn uitspraak en in de zelfverzekerdheid

Ik heb meerdere keren geprobeerd om de Franse gesproken taal onder de knie te krijgen en nadat ik een baan in Parijs had geaccepteerd was er een hoge mate van urgentie om serieus aan de slag te gaan

. Ik had al goede ervaringen met een week Dialogue in Frankrijk, maar was heel blij dat Jean-Luc ook online-training kon geven, waardoor ik zeer flexibel over een langere periode lessen kan volgen.

De online training is één op één, op maat gemaakt, consistent en de effectieve trainingsmethode ziet er op toe dat het niveau van de student steeds beter wordt.

Ik merk de progressie die ik heb gemaakt in mijn grammatica, mijn uitspraak en in de zelfverzekerdheid in het aangaan van (zakelijke) Franse discussies.

Een warme aanbeveling om deze on-line training te volgen; zeker wanneer iemand geen tijd heeft voor een volle week onderdompeling!

 

.

Marco Middag


Deze cursus heeft mijn woordenschat verbeterd

Maar ook een specifieke woordenschat

Ik heb een week lang de intensieve cursus bij Dialogue gevolgd en daarna heb ik ook elke week een opfriscursus gevolgd.

Deze cursus heeft niet alleen mijn woordenschat verbeterd, maar mij ook een specifieke woordenschat geleerd.

Het praktische en professionele gebruik van het Frans was erg belangrijk voor mij en deze cursus heeft mij hiermee erg geholpen.

Daarnaast is de docent, Jean-Luc, een heel warm persoon met veel geduld, wat erg aangenaam is bij het volgen van een intensieve taalcursus.

 

Marusya Lieveld


  
 website créé par dyzyx.com