Intensieve Cursus Frans

De Oplossing Die U Zoekt

5 jours pour parler le français avec plaisir

  1. Het onaangename gevoel te stagneren. Hoe er een einde aan maken ?
  2. Hoe is die vooruitgang mogelijk ? Dankzij de sleutels van DialoguE.
  3. 5 dagen voor een «passe-partout»: DialoguE, een ideale aanvulling aan uw scholing.
  4. 5 dagen om te leren onderhandelen of om met plezier te leren spreken.

 

Het onaangename gevoel te stagneren. Hoe er een einde aan maken ?
U studeert een vreemde taal en u heeft de indruk te stagneren. Ondanks al uw inspanningen, maakt u weinig vooruitgang. Op dat ogenblik komt DialoguE tussen. In 5 dagen gaat u, dankzij de benaderingswijze van DialoguE, opmerkelijk veel vooruitgang maken. In 5 dagen gaat uw niveau van de taal die u leert veranderen. Als u een basisniveau heeft gaat, u naar een overgangsniveau; als u een overgangsniveau heeft, bereikt u een gevorderd niveau. Dat in 5 dagen ! ! !...

(top)Hoe is die vooruitgang mogelijk ? Dankzij de sleutels van DialoguE.
Staat u op uw weg voor een gesloten deur? Inslaan is zeker niet de beste oplossing. Dat kost ook ontzettend veel energie. Gedurende 5 dagen biedt DialoguE u de sleutels die u nodig heeft. Dat kan spreekvaardigheid, grammatica, woorden-schat, uitspraak, luistervaardigheid of schrijfvaardigheid zijn. De opleider van DialoguE ontdekt onmiddellijk datgene wat u verhindert vooruitgang te maken. Hij ontwikkelt een leermethode waarmee het gewenste resultaat wordt bereikt. De cursisten van DialoguE herhalen dikwijls dat ze het spijtig vinden dat ze DialoguE niet vroeger gekend hebben. De meesten zeggen : «U heeft ons de sleutels, die we al een lange tijd zochten, gegeven. We hadden zelfs alle hoop verloren ze nog te vinden ».

(top)5 dagen voor een «passe-partout»: DialoguE, een ideale aanvulling aan uw scholing.
Het leerproces van een taal vertoont overeenkomst met de beoefening van een sport. Als u niet traint, vermindert de prestatie snel. Om betere resultaten te behalen, nemen de sportmannen echter deel aan intensieve hoogtestages of stages aan zee. Alleen deze intensieve stages maken vooruitgang mogelijk. Om uw niveau te veranderen en uw motivatie terug te vinden, investeert u 5 dagen in een taalopleiding DialoguE. DialoguE is de ideale aanvulling die u zoekt. Dit zowel voor autodidacten, als voor u die al cursussen tijdens de week volgt.

(top)5 dagen om te leren onderhandelen of om met plezier te leren spreken.
Talrijke ondernemingen hebben het belang van de Dialogue formule begrepen. Ze stellen een individuele opleiding aan hun personeel voor in een centrum van DialoguE: Spaans in Barcelona, Engels in Folkestone, Italiaan in Todi, Duits in Meersburg, Nederlands in Maastricht en Sint-Pieters-Leeuw, en Frans in Spa en in Bretagne. Ze nodigen ook Dialogue gedurende één week in hun opleidingscentra uit. Deze maatschappijen organiseren ook wekelijkse cursussen met leraars die in de streek wonen maar ze doen beroep op DialoguE voor gespecialiseerde opleidingen. Ze weten dat na afloop van deze relatief korte stage, in kleine groepen, de deelnemers ambitieuze doelstellingen zullen hebben bereikt. Met een klassieke opleiding zouden deze doelstellingen slechts na één of twee jaar bereikt kunnen worden.

(top)

 
 website créé par dyzyx.com